Kumar acht zichzelf kansloos tegen De Zwaan op WK Darts: ‘Hij wordt een … – Dartsnieuws.comFormule1 Volg ons op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WINMAU DARTBORD !!


Dartsnieuws.com

Kumar acht zichzelf kansloos tegen De Zwaan op WK Darts: 'Hij wordt een ...
Dartsnieuws.com
Na het WK Darts gaat Kumar proberen een Tour Card te veroveren op de Q-School. ”Ik weet wat voor niveau spelers nodig hebben om een Tour Card te winnen en dat niveau kan ik aan. Het is voor mij taak om mijn kalmte te bewaren en een constant niveau ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kumar acht zichzelf kansloos tegen De Zwaan op WK Darts: ‘Hij wordt een … – Dartsnieuws.comFormule1 Volg ons op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WINMAU DARTBORD !!


Dartsnieuws.com

Kumar acht zichzelf kansloos tegen De Zwaan op WK Darts: 'Hij wordt een ...
Dartsnieuws.com
Na het WK Darts gaat Kumar proberen een Tour Card te veroveren op de Q-School. ”Ik weet wat voor niveau spelers nodig hebben om een Tour Card te winnen en dat niveau kan ik aan. Het is voor mij taak om mijn kalmte te bewaren en een constant niveau ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!