Dobey optimistisch over kansen op WK Darts: ‘Als ik mijn dag heb, kan ik … – Dartsnieuws.comFormule1 Volg ons op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WINMAU DARTBORD !!


Dartsnieuws.com

Dobey optimistisch over kansen op WK Darts: 'Als ik mijn dag heb, kan ik ...
Dartsnieuws.com
De naam van Chris Dobey staat bij veel mensen wellicht niet hoog op het lijstje met favorieten voor de wereldtitel tijdens het WK Darts 2019. Dobey zelf denkt daar heel anders over. De Engelsman gelooft in zijn eigen kansen en acht zichzelf goed genoeg ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dobey optimistisch over kansen op WK Darts: ‘Als ik mijn dag heb, kan ik … – Dartsnieuws.comFormule1 Volg ons op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WINMAU DARTBORD !!


Dartsnieuws.com

Dobey optimistisch over kansen op WK Darts: 'Als ik mijn dag heb, kan ik ...
Dartsnieuws.com
De naam van Chris Dobey staat bij veel mensen wellicht niet hoog op het lijstje met favorieten voor de wereldtitel tijdens het WK Darts 2019. Dobey zelf denkt daar heel anders over. De Engelsman gelooft in zijn eigen kansen en acht zichzelf goed genoeg ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!