DartsRSS

Dagelijks de laatste dart nieuwtjes selectief voor jou verzameld!

Hollandse Dag op het WK darts – FOK!


Hollandse Dag op het WK darts
FOK!
De ontknoping van het WK darts komt alsmaar dichter in de buurt en woensdag gaan we vrolijk verder met twee goedgevulde sessies. In het Alexandra Palace worden de laatste vier tweederondepartijen afgewerkt, terwijl een begin wordt gemaakt aan de ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hollandse Dag op het WK darts – FOK!


Hollandse Dag op het WK darts
FOK!
De ontknoping van het WK darts komt alsmaar dichter in de buurt en woensdag gaan we vrolijk verder met twee goedgevulde sessies. In het Alexandra Palace worden de laatste vier tweederondepartijen afgewerkt, terwijl een begin wordt gemaakt aan de ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hollandse Dag op het WK darts – FOK!


Hollandse Dag op het WK darts
FOK!
De ontknoping van het WK darts komt alsmaar dichter in de buurt en woensdag gaan we vrolijk verder met twee goedgevulde sessies. In het Alexandra Palace worden de laatste vier tweederondepartijen afgewerkt, terwijl een begin wordt gemaakt aan de ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *