DartsRSS

Dagelijks de laatste dart nieuwtjes selectief voor jou verzameld!

Dongense Darts Competitie – dongen.nieuws.nl


Dongense Darts Competitie
dongen.nieuws.nl
De 8-ste ronde alweer van de Dongense Darts Competitie. Het Karrewiel 1 haakt voorlopig even af wat de titel betreft in de Tweede Divisie. Het stond op een degelijke 2-e plaats, maar Money Shot is veel te sterk. Money Shot laat het nog tot 2-2 komen ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dongense Darts Competitie – dongen.nieuws.nl


Dongense Darts Competitie
dongen.nieuws.nl
De 8-ste ronde alweer van de Dongense Darts Competitie. Het Karrewiel 1 haakt voorlopig even af wat de titel betreft in de Tweede Divisie. Het stond op een degelijke 2-e plaats, maar Money Shot is veel te sterk. Money Shot laat het nog tot 2-2 komen ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.