DartsRSS

Dagelijks de laatste dart nieuwtjes selectief voor jou verzameld!

Van Gerwen plaatst zich voor finale World Grand Prix of Darts – NU.nl


NU.nl

Van Gerwen plaatst zich voor finale World Grand Prix of Darts
NU.nl
Michael van Gerwen heeft zich vrijdag voor de vierde keer in zijn loopbaan geplaatst voor de finale van de World Grand Prix of Darts. De Brabantse nummer één van de wereld rekende in de halve eindstrijd in zes sets af met de Engelsman Dave Chisnall: 4 ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Van Gerwen plaatst zich voor finale World Grand Prix of Darts – NU.nl


NU.nl

Van Gerwen plaatst zich voor finale World Grand Prix of Darts
NU.nl
Michael van Gerwen heeft zich vrijdag voor de vierde keer in zijn loopbaan geplaatst voor de finale van de World Grand Prix of Darts. De Brabantse nummer één van de wereld rekende in de halve eindstrijd in zes sets af met de Engelsman Dave Chisnall: 4 ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.