DartsRSS

Dagelijks de laatste dart nieuwtjes selectief voor jou verzameld!

Felle kritiek ‘Barney’: ‘Ik ben het zat’ – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Felle kritiek 'Barney': 'Ik ben het zat'
Telegraaf.nl
"Ze hebben me gevraagd om het er niet over te hebben", doelde de vijfvoudig wereldkampioen vervolgens op PDC, de organisator van de Premier League Darts. "Ik heb er gewoon schijt aan. Ik probeer een goede wedstrijd neer te zetten. Er stond zoveel ...
Vanavond is het zover: Premier League Darts in NederlandRTL Nieuws
'Als wereldkampioen stonden mensen in de rij voor een handtekening'nrc.nl
PDC Premier League of Darts in Nederland en live op RTL 7MediaMagazine.nl
FOX Sports -Darts Live -NU.nl
alle 78 nieuwsartikelen »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *