Gurney gaat nog eens door het stof na akkefietje met Price: ‘Het was de belangrijkste wedstrijd van het seizoen’ – Dartsnieuws.comFormule1 Volg ons op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WINMAU DARTBORD !!

Gurney gaat nog eens door het stof na akkefietje met Price: 'Het was de belangrijkste wedstrijd van het seizoen'  Dartsnieuws.com

Daryl Gurney heeft nog eens zijn excuses aangeboden voor zijn uitbarsting na zijn duel tegen Gerwyn Price in de Premier League Darts.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Gurney gaat nog eens door het stof na akkefietje met Price: ‘Het was de belangrijkste wedstrijd van het seizoen’ – Dartsnieuws.comFormule1 Volg ons op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WINMAU DARTBORD !!

Gurney gaat nog eens door het stof na akkefietje met Price: 'Het was de belangrijkste wedstrijd van het seizoen'  Dartsnieuws.com

Daryl Gurney heeft nog eens zijn excuses aangeboden voor zijn uitbarsting na zijn duel tegen Gerwyn Price in de Premier League Darts.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!