DartsRSS

Dagelijks de laatste dart nieuwtjes selectief voor jou verzameld!

Indrukwekkende Van Gerwen laat Smith kansloos in Premier League Darts – NU.nl

Indrukwekkende Van Gerwen laat Smith kansloos in Premier League Darts  NU.nl

Michael van Gerwen heeft donderdag indruk gemaakt tijdens de elfde speelronde van de Premier League of Darts. De Brabantse nummer één van de wereld en regerend wereldkampioen won in Liverpool met 8-3 van Michael Smith. Van Gerwen speelde een van zijn beste wedstrijden van het jaar. Hij noteerde een geweldig gemiddelde van 109,11 punten per drie pijlen en een even zo goed dubbelpercentage van 61,54. 'Mighty Mike' maakte al snel het verschil tegen een zichtbaar gefrustreerde Smith. Hij liep mede dankzij een 122-finish met de bull uit naar 4-0 en even later zelfs naar 6-1. Van Gerwen liet Smit...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *